Kvalitet

Profesjonell og rask taksering
Birkeland Taksering AS

Profesjonell og rask taksering.

Vi håndterer de fleste typene av takseringsoppdrag, stort eller lite.
Ta kontakt for å diskuterer ditt takseringsoppdrag med oss.

Birkeland Taksering AS gir deg et kvalitetsprodukt levert innenfor tilfredsstillende leveringsfrister. Vi har lang erfaring fra bransjen, og det kreves at takstmennene er tilsluttet sentrale organisasjoner som har tilfredsstillende dataverktøy, utdanningssystemer og forsikringsordninger. Vi benytter ny-utviklede BefaringsApp`er som sikrer kvaliteten på befaringen. Videre vil da alle rapporter utarbeidet av oss være underlagt Klagenemd for takstmenn i regi av forbrukerrådet. Birkeland Taksering AS har DNV/SETA sertifisering og har også REV (Recognized European Valuer) godkjenning på næringsbygg fra Norsk Takst/Tegova.

Birkeland Taksering AS samarbeider med takstgrupperingen Møretakst AS som er et kontorfellesskap med hovedkontor i Breivika i Ålesund og avdelingskontor i Ulsteinvik. Fra 1.1.2020 er vi 8 takstmenn tilknyttet Møretakst AS, og er dermed det største takstforumet mellom Bergen og Trondheim. Vi bruker  tilgjengelig verktøy både ute på byggene i form av fuktmålingsutstyr, lasermåler (areal), hulltakingsverktøy, digitalt kamera (fremtidig dokumentasjon) etc.  I tillegg har vi tilgang på termokamera og andre måleintrumenter ved behov. Vi er også tilknyttet databaser for å holde oss løpende oppdatert på omsetninger etc i vårt lokalområde. Nesten daglig  kontakt med byens meglerapparat gir oss også førstehåndskunnskap om omsetningsnivået på eiendommer i vårt lokalområde.

Roger Birkeland
Takstmann

Utdannet takstmann og medlem av Norsk Takst. Har gjennom NTF sitt system godkjenning-/forsikringsordninger som dekker følgende takseringstjenester:
• Tilstandsrapport
• Verditaksering bolig
• Verditaksering næringseiendom
• Sertifisert for Boligsalgsrapport av Det norske Veritas

Roger har utdanning innen eiendom fra NBT/Norges eiendomshøyskole og NTF/Norges Eiendomsakademi innen verditaksering av bolig og næringsbygg, og har også REV (Recognized European Valuer) godkjenning innen næringsbygg fra NTF/TEGOVA siden 2014.

Roger har drevet med taksering av bolig og næringsbygg siden 2006.

MOBIL: +47  901 34 242