Kvalitet

Profesjonell og rask taksering
Birkeland Taksering AS

Profesjonell og rask taksering.

Vi håndterer de fleste typene av takseringsoppdrag, stort eller lite.
Ta kontakt for å diskuterer ditt takseringsoppdrag med oss.

Birkeland Taksering gir deg et kvalitetsprodukt levert innenfor tilfredsstillende leveringsfrister. Vi har lang erfaring fra bransjen, det kreves at takstmennene er tilsluttet sentrale organisasjoner som har tilfredsstillende dataverktøy, utdanningssystemer og forsikringsordninger.  Vi benytter ny-utviklede BefaringsApp`er som sikrer kvaliteten på befaringen. Videre vil da alle rapporter utarbeidet av oss være underlagt Klagenemd for takstmenn i regi av forbrukerrådet.  Birkeland Taksering har DNV/SETA sertifisering.

Birkeland Taksering AS samarbeider med takstgrupperingen Møretakst. Møretakst bruker  tilgjengelig verktøy både ute på byggene i form av fuktmålingsutstyr, lasermåler (areal), hulltakingsverktøy, digitalt kamera (fremtidig dokumentasjon) etc.  I tillegg har vi tilgang på termokamera og andre måleintrumenter ved behov.  Vi er også tilknyttet databaser for å holde oss oppdatert på omsetninger etc i vårt lokalområde.  Nesten daglig  kontakt med byens meglerapparat gir oss også førstehåndskunnskap om omsetningsnivået på eiendommer i vårt lokalområde.

Roger Birkeland
Takstmann

Utdannet takstmann og medlem av Norges Takserings Forbund. Har gjennom NTF sitt system godkjenning-/forsikringsordninger som dekker følgende takseringstjenester:
• Tilstandsrapport
• Verditaksering bolig
• Verditaksering næringseiendom
• Sertifisert for Boligsalgsrapport av Det norske Veritas

MOBIL: +47  901 34 242   |   E-POST: roger@birkelandtaksering.no